Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Paddling Mälaren (Borgåsund)

Upptäck västra Mälaren, En upplevelse som funkar med eller utan en hjälpande hand!

                                                                                                                          

                                

ImageImage
 

 

 

Upplev en ny del av Mälaren!

Vid Borgåsunds resturang hyr vi ut kajaker, canadensare och stand upp paddelbord. 

I vår uthyrning kan du betala med;

- Kort 

- Kontant 

- Swich 

Vår uthyrning i Borgåsund är det sista stoppet innan Mälaren för dom som har valt att paddla längst med Strömsholmskanal. 

För att ta sig till oss är det lättast att parkera vid sotebo badet. En parkering som ligger lägnst med stora vägen och är den enda som du kommer att passera och sedan gå ner till cafét. 


Paddling är nämrare än vad du tror. 

Vill du paddla men behöver extra hjälp. I Borgåsund har i våra större 2 manskajaker. i dessa kajaker finns ett stort packutrymme om du vill ta med din rulllstol eller assistanshund. Vi har även några flytvästar för hundar. Självklart vill vi att alla känner sig säkra på sjön. 

Vill du paddla med en hjälpande hand så vill vi att du mejlar till oss på lakesideadventure på info@lakesideadventure.se eller ringer till 021-26100. För att boka instruktör för turen.


När du bokar ska följande vara med: 

Sotebobadet: 

I Borgåsund finns det ett bad som heter Sotebo. Badet är vi hand om när det gäller städning och soptämning vi är där minst en gång om dagen. Skulle det hända något på badet att tvål och toapapper är slut eller att det inte ser fräst ut. Ring gärna oss så vi får reda på det. tel. 021-26100