Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Hej och välkomna till Lakeside Adventure! 

tack för er förståelse att det är lite rörigt på hemsidan, eftersom vår hemsida är under uppbyggnad. 

Har ni några frågor så ring eller mejla, kan vi inte svara just när du ringer är vi i möte eller ute på tur men återkommer till dig så snart vi kan. Vi som finns i andra änden av luren eller på mejltråden heter André Axelsson och Agnes Brokås. 

Telefon: 070 - 555 49 80 

Email: [email protected]

Fakturaadress:
André Axelsson Friluftsliv i Västmanland AB
Trångforsvägen 8
734 40 Hallstahammar

För att ta sig till oss kan du ta, bil, tåg, buss 511 och Brukslinjen. 

Vill du besöka oss med bil och kommer på väg E18 tar du avfart sörstaforsmotet och sväger mot Hallstahammar. Du fortsätter på väg 56 och svänger höger när du kommer till skyltingen hallstahammar. På denna väg kommer du att fortsätta tills du ser skylten Skantzö bad och camping (även 4 infarten till vänster). Parkeringarna på bad området är för heldag. Vår reception hittar du till vänster om campingens reception. 

Om du tar pendeltåget till oss går du av vid Hallstahammars Järnvägesstation.  Du går över parkergingen västerut och går över Hans von kantzows väg in på naturreservatet där tar du  Vänster till du kommer till  en vägkorsning. Du går då höger över vägbron (över Strömsholms kanal) skantzö bad och camping kommer att framträda på Höger sida. Oss finner du bredvid receptionen. 

Om du kommer till oss med Brukslinjen går du av på Agnesdal och sedan upp för backen på grusvägen. Du fortsätter rakt fram i korsningen. Strakt efter kommer det en avtagsväg mot väster som leder upp till Norlings sluss. Fortsätt promenadvägen åt höger passera förbi utegymmet så kommer campingen finns på vänster sida. uthyrningen hittar du i slutet av parkeringen bredvid receptionen. 

Om du kommer med buss 511 kliver du av i Hallstahammar Centrum. Lättast att komma till campingen är att följa trottoaren längst med Parkgatan  tillbaka tills du kommer till rondellen. Ta över övergångstället. Ta övergångstället på högra sidan av rondellen. Följ sedan den vägen ni vid Sörkvarnsvägen. Fortsätt rakt fram vid vägkorsningen (Sörkvarnsvägen  hans von  Kantzows väg) över vägbron och upp för backen så kommer campingen att synas på Höger sida och kanotuthyrningen finner du i slutet av parkeringen bredvid receptionen.  


Sörkvarnsvägen 10
734 10 Hallstahammar
Sweden

Välkommen att kontakta oss

Vi svarar så snart vi kan